Tražite li savet za jednostavnu, ali senzualnu masažu imamo pravu stvar za vas. 

1. NAPRAVITE MESTA
Mekani prostrani krevet možda je idealno mesto za seks, no za masažu vam treba ravna i čvrsta površina. Na pod postavite ćebad ili peškire, a ispod partnerovog vrata, kolena i gležnjeva stavite jastuke...

2. IZVADITE ULJE
Osim što će vaše ruke učiniti mekanima i toplima, ulje za masažu smanće trenje i učiniti masažu lakšom i učinkovitijom. Ulja za masažu takoer mogu biti vrlo erotična, no klonite se ulja s jakim mirisima.

3. STVORITE PRAVU 'VIBRU'
Zavodljivo donje rublje uzbudće njega, a i vas, no u isto će vrieme skrenuti njegovu koncentraciju od masaže. Zavežite kosu u rep i obucite odjeću koja mu neće odvlačiti pažnju. Ako puštate muziku neka bude lagana i nenametljiva.

4. IZABERITE TAČKU
Ako nemate dovoljno vremena fokusirati se na njegovo cijelo tijelo, izaberite jedno mjesto na koje ćete se posebno fokusirati.

5. NAUČITE POKRETE
Želite li postati majstor masaže moraćete naučiti i nekoliko pokreta. Naprimer, položite ruku dlanom na njegova leđa, pritisnite je drugom rukom i lagano rotirajte.

6. UNESITE OSEĆAJE
Za intimnu masažu nije bitan perfekcionizam, zato ne brinite da sve mora biti savršeno. Kvaliteta vašeg dodira puno je bitnija od vaše tehnike.